dinsdag 13 mei 2014

BSA: SKF/BSA Beurs voor BSA-leerlingen

BSA introduceert met grote trots: de SKF/BSA beurs voor leerlingen uit groep 8. SKF is een multinational uit Zweden. Het bedrijf wil graag betrokken zijn bij de BSA omdat zij de doelen zeer ondersteunen. Zo stellen ze ieder jaar 10.000 euro beschikbaar voor de aanschaf van boeken. 

Maar ze  willen meer doen! Ze willen het mogelijk maken om talentvolle BSA-leerlingen toe te leiden naar de Universiteit of het HBO. Dat doen ze in de vorm van een zogenaamde beurs. Daarvan kunnen we een docent betalen die een groep van 5 kinderen, en hun ouders, gedurende vijf jaar gaat begeleiden op de middelbare school. Deze docent ondersteunt het huiswerk maken, plannen, agenda-gebruik en biedt nog andere hulp, met de bedoeling leerlingen op het HBO of de universiteit te krijgen. 
Alleen de meest talentvolle en ambitieuze BSA-leerlingen krijgen hiervoor een kans. Het gaat om leerlingen die nu in groep 8 zitten. De begeleiding start in het nieuwe schooljaar. Meer uitleg hierover krijgen de groep-8-leerlingen van hun docenten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten