maandag 28 november 2011

TO: Afsluitingen!

Talentontwikkeling Overvecht


De activiteiten van de eerste carrouselperiode worden deze week afgesloten. De afsluitingen moeten een bekroning zijn van negen lessen hard werken. 

Drama
In het Doe Mee Centrum was de afsluiting theaterlessen. De ruimte was helemaal gevuld en met een goede versterking en met enthousiaste kinderen en docenten voerden de kinderen hun act op. Leuk, mooi en goed dit zo te zien. Aan het einde van de voorstelling stonden alle kinderen voor het publiek. Heel slim vraagt Sara nog even aan kinderen wat ze geleerd hebben. Er gaan direct veel handen omhoog. Een mooi voorbeeld voor de toeschouwers dat de kinderen goed bezig zijn geweest. 
Sara bedankt iedereen nog eens in het bijzonder, waarna een kind de microfoon van haar pakt en Sara ook bedankt!


Koken
Bij de afsluiting koken was de opkomst eveneens groot. Deze keer was al het gemaakte eten opgegaan.

kokende kinderen op het Ja-Maar-evenement

Media
Dezelfde dag werd ook de activiteit media afgesloten. Dit keer in de schakelschool aan de Stroyenborchdreef. Kinderen hadden met fotografie en schrijven op de site van Mix-Station verhalen gemaakt. Het is aardig op te merken dat we merken dat de scholen van het voortgezet onderwijs vragen naar presentatievaardigheden van de kinderen. De activiteiten van Mix-Station passen hier goed in. Verwerken van je informatie, echt of bedacht, op digitale wijze. Met behulp van docenten worden de kinderen geholpen bij de lay-out en de opzet.

Harmen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten